Hoppa till sidans innehåll


Viveka

viveka

Gymmixhjältinna och instruktör Viveka, som förgyller vår tillvaro med sitt glada humör och lättsamma personlighet. Viveka har varit instruktör hos Gymmix sedan år 2000 och började med att leda lättgympa, ett pass utan hopp och löpning anpassat för alla som vill träna i något lugnare tempo.

Viveka instruerar nu ett Gymmix Yoga-pass som är en mjuk men dynamisk yogaform inspirerad av Hatha-yoga. Yogan fokuserar mycket på andningen som synkroniseras med stärkande övningar som utvecklar kroppskännedom och den medvetna närvaron och ger ökad rörlighet, muskeluthållighet och balans.

Man utgår från sig själv och sin dagsform och var och en tränar utefter sina egna förutsättningar. Viveka vill med Yogan ge en positiv träningsupplevelse som ger energi och styrka, samtidigt som den skapar avspänning och befriar från stress.

Förutom Yoga tycker Viveka om att träna gympa, gå på promenader och på vintern åker hon gärna skidor och skridskor. Hon har även varit verksam som både skidlärare och simlärare.

Så här beskriver Viveka innebörden av träning för henne: ”Träning för mig ska vara roligt, socialt och avkopplande. Man koncentrerar sig enbart på det man gör för stunden och det är för mig ett sätt att ladda batterierna”.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:21

 

 

gdpr

Postadress:
Gymmix Falun GF - Gymnastik
Seminariegatan 3
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link