Hoppa till sidans innehåll


Tina
Tina2

Tina - vår Gymmixhjältinna som rockar fetast och skriver rockigast! För ungefär 19 år sedan fick hon frågan "du verkar vara rätt bra på det här med rörelser till musik, kan du tänka dig att bli instruktör?" Några veckor senare, innan hon gick utbildningen, hade hon skapat ett gympapass som hade klarat alla gymnastikförbundets licenskrav. Sedan dess har Tina varit instruktör och dessutom aktiv i styrelsen.

Från Tina kommer texter som rockar: klockrena beskrivningar av Gymmix, de olika passen, instruktörerna (förutom den här texten) och all engelsk information på vår websida. Vi tackar för det proffsiga arbete som du bidrar med.

Tinas gympapass rockar också vilket alla som deltagit hennes pass har fått glädjen att uppleva. Att göra ett pass är för Tina kreativt och roligt skapande. Musiken är för henne ett verktyg och har alltid varit en viktig del i livet ända sedan hon som liten parvel trollbands av Kiss album "Destroyer".

Det är också rocken som kryddar alla hennes pass oavsett om det är intensivgympa, step, aerobics eller det hon bjuder på nu: Rockgympa. Förutom att få uppleva Tinas kreativa och följsamma användning av musiken får du som deltagare även en god dos med funktionell styrketräning för hela kroppen, men också kondition och rörlighetsträning.

Förutom sitt stora ideella engagemang i Gymmix och sitt arbete gosar hon gärna med sin katt, slukar mängder av böcker och skriver spetsfundiga inlägg i sociala medier. "Jag är nog ett bra exempel på att människan är ett flockdjur och kanske även lite lat av naturen.

Att träna på egen hand har aldrig varit min grej, det kräver en viss självdisciplin och individuell drivkraft som jag tyvärr måste konstatera att jag saknar när det gäller att träna ensam.

Men ställ mig i ett gruppträningspass med peppande musik, rolig koreografi och en härlig gruppdynamik, då går jag igång och då kommer energin, motivationen och träningsglädjen helt automatiskt".

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:21

 

 

gdpr

Postadress:
Gymmix Falun GF - Gymnastik
Seminariegatan 3
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link