Hoppa till sidans innehåll


Malin

malin2

Denna glada, positiva och livfulla tjej från de norrländska skogarna, som virvlar fram i salen och delar med sig av sin härliga energi.

Malin har varit instruktör hos Gymmix sen 2005, vilket betyder att hon precis har firat 10-årsjubileum. Tack Malin, för att du delar med dig av din träningsmagi till oss alla!

För närvarande leder Malin två olika pass; DanZy, som är ett energiskt danspass inspirerat av de roligaste dansstilarna till den bästa hitmusiken, och XFIT som är ett funktionellt, högintensivt intervallträningspass. Hon har instruerat många olika typer av gruppträningspass, bl.a. step, box, aerobics och gympa.

Malin tycker om människor; familj, släkt och vänner, kända och okända, gamla och unga. Mötet med andra människor är spännande, utvecklande och trevligt. Hon är en hundmänniska, dock utan hund för tillfället men med en härlig familj som hon försöker hålla nära i vardag, lek och äventyr.

Hon älskar att träna, spelar mindre roll om det är dans, fotboll eller ett explosivt XFIT-pass. Träning för Malin är att ladda orken, själen och ett allmänt välmående.

Så här tycker Malin om att träna i grupp: ”Det är något magiskt med gruppträning, oavsett vilken typ av pass det är. Man får energi och motivation från gruppen, man peppar varandra och får ett härligt flyt och musiken gör sitt till, så man glömmer bort att man tränar och bara släpper loss och har kul”.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:21

 

 

gdpr

Postadress:
Gymmix Falun GF - Gymnastik
Seminariegatan 3
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link