Hoppa till sidans innehåll


Lena

lena

En Gymmixhjältinna med en enorm rutin och erfarenhet och massor av energi, spänst och personlighet. Lena började leda gymnastik redan 1964 i Avesta, alltså för mer än 50 år sedan och hon har instruerat gympa i dess olika former ända sedan dess, otroligt imponerande!

Efter 11 år i Malmö återvände Lena till Falun år 2000 och började leda pass hos Gymmix. Alla som går på Lenas pass Funktionell träning 55+, får en allsidig träning med fokus på styrka, stabilitet, rörlighet och balans.

Träningen bygger på både enkla och mer fokuserade övningar där framförallt hållningsmuskulaturen får arbeta och stabiliserar och stärker kroppshållningen.

Lena instruerar även Chiball, en härlig träningsmetod för både kropp och själ. Vi fokuserar på kroppsmedvetenhet, rörlighet, andning och avslappning genom stora, lugna och svepande rörelser till suggestiv och lugnande musik. Till vår hjälp har vi en liten mjuk aromaboll som finns i olika färger och dofter, och som hjälper oss att fokusera.

Lena är en aktiv pensionär som gillar att vara i farten både fysiskt och kulturellt. Hon tycker om att se sig om i världen och umgås gärna med sina barn, barnbarn och barnbarnsbarn.

Så här beskriver Lena sin syn på träning och sina Gymmix-pass: ”Du som kommer till mina pass får en bra allsidig träning i både hållningsmusklerna och skrattmusklerna.

Musiken är mitt redskap och med bra medryckande musik klarar man det mesta. Kul, kraft, kondition, koordination och kamratskap!!”

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:21

 

 

gdpr

Postadress:
Gymmix Falun GF - Gymnastik
Seminariegatan 3
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link