Hoppa till sidans innehåll


Ingela

ingela

Gymmixhjältinnan Ingela kan beskrivas med många adjektiv: glad, trevlig, kunnig, engagerad, stark, lojal, omtänksam, rolig, rar....listan kan fortsätta länge.  
Ingela hör till en av de mest rutinerade instruktörerna i Gymmix Falun. 

Hon blev instruktör redan 1989 och har alltså lett gruppträningspass i 27 år vid det här laget. Fantastiskt! Stort tack Ingela, för all rolig och effektiv träning du ger oss och för allt ditt arbete och engagemang för Gymmix Falun.

Ingela leder främst medel- och intensivgympapass, men även cirkelträning och Xfit. Hon har också varit verksam som ledamot i Gymmix Faluns styrelse, numera ingår hon i styrelsens valberedning. 

Hon vill att träning ska vara rolig och inspirerande och att hela kroppen ska få jobba, så räkna med att det bjuds på en ordentlig genomkörare med varierade och genomtänkta rörelser och en rolig musikmix, ofta blandat både gammalt och nytt.

Som lite kuriosa i sammanhanget kan nämnas att Ingela har en viss förkärlek för Tomas Ledins musik och ett obekräftat rykte säger att Ingela i många år planerat att skapa ett helt träningspass baserat enbart på Tomas Ledin-låtar. Någon som kan bekräfta det ryktet?

På lediga stunder njuter Ingela av att vara ute i naturen så mycket som möjligt och tränar ofta utomhus, gärna längdskidor, cykel, löpning och lite paddling när det är varmt i vattnet. 

God mat tillhör också ett av Ingelas stora intressen och att hon är en utomordentlig kock som lagar fantastiskt god och inspirerande mat kan alla i Gymmix-teamet intyga, som har haft förmånen att bli bjudna på Ingelas läckerheter!

Ingelas motto i livet lyder: "Dö ung så gammal som möjligt", ett skönt motto som hyllar lusten att leva livet hela livet.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:23

 

 

gdpr

Postadress:
Gymmix Falun GF - Gymnastik
Seminariegatan 3
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link