Hoppa till sidans innehåll


Gunn
gunn2

Vecka efter vecka, år efter år har Gunn fyllt salen med sin fantastiska rörelseglädje och härliga musik, hon är en klippa i instruktörsteamet och en outtömlig källa till kunskap och inspiration.

Gunn har varit verksam i föreningen i imponerande 30 år, tror knappt hon kan fatta det själv. Stort grattis till Gunn och tack för allt ditt arbete och engagemang för Gymmix Falun!

Alla som har varit på Gunns pass vet att det brukar bjudas på intensivgympa; allsidig och funktionell träning för hela kroppen med hög intensitet, utmanande styrkeövningar och roliga rörelsekombinationer eller Cirkelträning; funktionell konditions- och styrketräning för hela kroppen, där träningsmomenten sker stationsvis i intervallform.

Gunn har även lett många andra typer av gruppträningspass, bl.a. lättgympa, step och aerobics. Hon är även styrelseordförande i föreningen sedan många år.
Förutom sitt engagemang hos Gymmix är Gunn även utbildare hos Svenska Gymnastikförbundet, lektor i idrotts- och hälsovetenskap samt har doktorerat och forskar om lärande/rörelsekunskap i ämnet idrott och hälsa.

På fritiden älskar Gunn att paddla, cykla, springa och vandra i tjusig natur men också att teckna, baka bröd och läsa. Hon tycker att det är himla trevligt att jobba i en ideell förening som Gymmix, där det finns så många duktiga, engagerade och smittande glada ledare och styrelsemänniskor.

Så här säger Gunn om sina egna träningsupplevelser: "Träning för mig får gärna vara kryddad med natur- eller musikupplevelse, ibland ensamt meditativt och ibland socialt och "skrattigt". 

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:21

 

 

gdpr

Postadress:
Gymmix Falun GF - Gymnastik
Seminariegatan 3
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link