Hoppa till sidans innehåll


Elin

elin

Vår instruktör Elin! Denna coola och kluriga tjej som vägleder oss med finess i cirkelträningens fantastiska värld.

Elin har varit instruktör sedan 2010 och tycker att det allra roligaste med Gymmix cirkelträningskoncept är den unika blandningen mellan ren stationsträning och ”vanlig” gympa.

I den härligt svettiga gemenskapen på cirkelpassen samsas alla typer av människor i olika åldrar, i en skön blandning av trevlig social samvaro och en rolig och allsidig mix av flera träningsformer.

Gymmix cirkelträning är en funktionell träningsform för hela kroppen med betoning på styrka. Träningsmomenten sker stationsvis med utgångspunkt i intervallträning och man använder sin egen kroppsvikt, vikter eller andra redskap. Enkla, traditionella övningar repeteras vid olika stationer och vid varje stationsbyte sker en kort återhämtning.

Gymmix cirkelträning passar både nybörjare och vana utövare, då man enkelt kan anpassa träningstakt och belastning efter eget önskemål.

För sin personliga träning tar Elin gärna ensamma löpturer längs snåriga skogsstigar och såhär vintertid kör hon ofta svettiga träningspass i skidspåret i kuperad terräng.

Sin egen syn på träning sammanfattar Elin så här: ”Träning för mig är urladdning och omladdning på en och samma gång. Jag får ny energi samtidigt som jag gör av med energi och det är en härlig blandning!”

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:36

 

 

gdpr

Postadress:
Gymmix Falun GF - Gymnastik
Seminariegatan 3
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link