Hoppa till sidans innehåll

Sv Gymnastikförbundet


Cassandra Pettersson och Alva Svennbeck är två av gymnasterna i det svenska landslaget i rytmisk gymnastik. Medan Coronapandemin härjar vidare för fullt försöker de tillsammans med tränare och förbundskapten att hålla motivation och träning uppe.
 
 
Våren 1945 utsågs två svenska mästare i den nya disciplinen inom gymnastik där kvinnor respektive män tävlade på redskap. Idag kallas disciplinen artistisk gymnastik.
 
Då SM-veckan i Halmstad blev inställd på grund av Covid-19 ställdes även sommarens SM och JSM i rytmisk gymnastik in. Nu finns nya datum för mästerskapen.
 
Kom och jobba med oss, just nu har vi två lediga tjänster!
 
Folkhälsomyndigheten kom under måndagen ut med nya rekommendationer kring lägerverksamhet under sommaren för barn och unga (födda -02 eller senare).
 
European Gymnastics har idag kommit med nya datum för två av årets EM.
 
 
På tisdag den 19 maj kl. 11:00 livestreamar vi 15 minuter sittgympa från programmet Lättsam Träning.
 
Har du som ledare eller tränare en idé för ett utvecklande, stärkt och hållbart ledarskap som du vill förverkliga?
 
Idag publicerade Centrum för Idrottsforskning sin senaste rapport till regeringen och statistiken visar att föreningsidrottandet bland unga minskar.
 
Nu släpps den senaste statistiken från Gymnastikförbundet och förbundets medlemssiffror för 2019 ligger kvar på en hög och stabil nivå, med en tydlig ökning i antalet ledare.
 
Gymnastikförbundet genomför nu med hjälp av Emil Deckner som projektledare ett arbete att ta fram gemensamma regler för truppgymnastikens tävlingsnivåer 7-9.
 
 
Med anledning av Coronaviruset är Gymnastikförbundets rekommendation att inga fysiska utbildningar ska genomföras till och med 30 juni. Men för att inte tappa tempo i utbildningsverksamheten pågår nu ett arbete att digitalisera sju av kurserna.
 

 

 

gdpr

Postadress:
Gymmix Falun GF - Gymnastik
Seminariegatan 3
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@gymmixfalun.com