Hoppa till sidans innehåll

HÖSTPLANERING PÅGÅR HOS GYMMIX!

05 AUG 2020 21:26
Just nu planeras det för fullt hos Gymmix inför den kommande höststarten den 24 augusti (vecka 35). Som vanligt håller vi öppet hus hela vecka 35 då det är helt gratis att prova på alla våra träningspass!
  • Uppdaterad: 13 AUG 2020 13:01

Hej alla i sommarvärmen! 😀

Trots de något annorlunda förutsättningarna pga den pågående corona-pandemin, är vi väldigt glada över att kunna fortsätta erbjuda rolig, effektiv och lättillgänglig träning till ett mycket lågt pris. De sista finjusteringarna i höstplaneringen görs just nu och det färdiga höstschemat kommer att publiceras mycket snart.

Vi kan redan nu informera att de två utomhuspassen på Lilltorpet (gympa på måndagar och cirkelträning på onsdagar) kommer att fortsätta även in på hösten tom. vecka 40, dvs. hela september ut. Vi kan med glädje meddela att utomhuspassen kommer att vara gratis för alla även under hösten! 😊

Däremot är det fritt fram att lämna ett helt frivilligt bidrag (tex. genom att swisha Gymmix nr 123 336 67 88) i valfritt belopp, för de som känner att de vill hjälpa till att stötta vår ideella verksamhet och förening att leva vidare igenom denna påfrestande tid.

 

Vi är också glada över att kunna erbjuda ett riktigt bra utbud av inomhuspass till hösten, bl.a. blir det två yogapass och två skivstångspass per vecka samt två djungelgympass och tre cirkelträningspass/vecka. Hela schemat med samtliga träningspass och tider kommer alltså ut på hemsidan och Facebook inom kort.

Vi fortsätter även att jobba kontinuerligt enligt smittoreduceringsprinciperna, med begränsat antal deltagare per pass, hålla avstånd, tvätta och sprita händerna före och efter passet samt använda egen handduk att ligga på. 

 

Vi ser fram emot en höst- och vinterperiod tillsammans med er, fylld med massor av härlig och rolig gruppträning! 😊 Håll utkik efter mer info som kommer på denna fb-sida samt på www.gymmixfalun.com snart.

 

Hälsningar från Gymmix instruktörsteam och styrelse

Skribent: Anika Henriksson
Epost: Adressen Gömd

 Schema HT20

 

gdpr

Postadress:
Gymmix Falun GF - Gymnastik
Seminariegatan 3
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link