Hoppa till sidans innehåll

Sv Gymnastikförbundet


 

Trupplandslaget 2020

(2019-08-23 13:36)
Nu öppnas ansökan till trupplandslaget!
 
Rörelsebanken är ett digitalt inspirationsmaterial med motorisk träning för barn mellan 7 och 12 år som är framtaget för föreningar och skolor. Nu har banken uppdaterats med ett 20-tal nya filmer.
 
Vi välkomnar Emilia Carlsten, jurist hos Justitiekanslern, som Gymnastikförbundets nya GymO.
 

Beslut om registerutdrag

(2019-08-22 15:55)
Från och med 1 januari 2020 ska föreningar begära begränsat registerutdrag ur belastningsregistret för den som anställs, har ideella uppdrag i föreningen samt har direkt och regelbunden kontakt med barn. Detta enligt beslut från Riksidrottsmötet 2019
 
Vi påminner om att ansökan till LOK-stöd för aktiviteter bedrivna under våren 2019, 1 januari - 30 juni, ska vara inskickad senast den 25 augusti 2019.
 
Pelle Malmborg, så heter Gymnastikförbundets nya generalsekreterare. Han kommer närmast från Saab Kockums AB, där han arbetar som Head of Ship.
 
Den 9 november avgörs Nordiska mästerskapen i truppgymnastik i Drammen, Norge. På NM deltar de lag som kvalificerade sig under SM-veckan i Malmö.
 
Nu är det dags att markera den 5-6 oktober i kalendern. Då äger Gymnastikforum rum - mötesplatsen där föreningar, förtroendevalda, nationella kommittéer och anställda på Gymnastikförbundet provtrycker och diskuterar framtiden för Svensk Gymnastik.
 
Under torsdagen avgjordes mångkampsfinalen i manlig artistisk gymnastik på EYOF i Baku. Svensk gymnast i finalen var Marcus Stenberg som placerade sig på 21:a plats.
 
I lagtävligen kom tjejerna på 16:e plats och mångkampstävlingen i kvinnlig artistisk gymnastik innehåll både fina resultat och fall.
 
Dagens lagtävling och kval till mångkamp samt grenfinaler blev en succé för de svenska killarna.
 
Förberedelserna är redan i fullgång inför nästa EUROGYM 2020 som genomförs mellan den 12–16 juli i Reykjavik på Island.
 
Den artistiska gymnastiken inleds 23 juli med kvaltävlingar och avslutas 27 juli med grenfinaler. Sex gymnaster, tre tjejer och tre killar, representerar Sverige under mästerskapet.
 
I specialgrenen "tripplar" som avslutade årets EM i hopprep tog Isa Vigren från Kämpinge gymnastikförening hem bronset.
 

HT19 schema

 

gdpr

Postadress:
Gymmix Falun GF - Gymnastik
Seminariegatan 3
79136 Falun

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@gymmixfalun.com